Център за детско развитие "Усмивки"

|

Включете се в „Шареното предизвикателство“ на Фондация „Живот със Синдром на Даун“

Фондация „Докова и Доков за бъдеще“ Ви кани да се присъедините към „Шареното предизвикателство“ на Фондация „Живот със Синдром на Даун“.

Последният видеоклип на Фондация „Живот със Синдром на Даун“ за първи път показва 21 семейства с деца със синдром на Даун от цяла България, които споделят успехите, усмивките и любовта към децата си. 21-ви март е Международен ден на хората със Синдром на Даун и по цял свят хората обуват шарени чорапи, в знак на подкрепа. Нека всички обуем шарени чорапки с кауза на 21-ви март и споделим снимки, с които да покажем съпричастност и да отбележим Международния ден на хората със синдром на Даун!

shareno predizvikatelstvo 1
shareno predizvikatelstvo2

Как да се включите в „Шареното предизвикателство“?

  1. Обуйте шарени чорапи на 21-ви март!
  2. Направете снимка със чорапите или видео, в което казвате ” Аз приемам хората със Синдром на Даун”
  3. Споделете снимката във Facebook и/или Instagram, като отбележете #животсъссиндромнадаун и тагнете профилите на Фондация „Живот със Синдром на Даун“ и Фондация „Докова и Доков за бъдеще“

А защо и вие да се включите?

Защото светът е шарен, цветен и различен, и всички имат нужда от едно и също – любов, разбиране, добро отношение, социални контакти и интеграция в обществото. Призоваваме ви да бъдем част от промяната и нека различието ни обединява, защото заедно сме по-силни!

Повече информация за „Шареното предизвикателство“ и живота със синдром на Даун може да откриете в каналите на Микаела и Крис във Vbox: Живот със Синдром на Даун и YouTube: Живот със Синдром на Даун / Life with Down Syndrome.  Ние от Фондация „Докова и Доков за бъдеще“ ще обуем шарени чорапки на 21-ви март, направете го и вие!

Donation Account

Bank: DSK Bank
IBAN: BG31STSA93000028622777
BIC: STSABGSF

дарителска сметка

Банка: Банка ДСК
Получател: „Докова и Доков за бъдеще“
IBAN: BG31STSA93000028622777
BIC: STSABGSF