Център за детско развитие "Усмивки"

|

Детски Център „Усмивки за Украйна“ с номинация за награди „Златна ябълка“

Конкурсът за принос към живота на децата „Златна ябълка“ навлиза в решаващия си етап – отворено е гласуването за победителите

Горди сме да обявим, че детски Център „Усмивки от Украйна“ е номиниран за наградите „Златна ябълка“ в категория детска организация. Конкурсът е организиран от Национална мрежа на децата, а онлайн гласуването за победителите вече е отворено. Гласувайте за детски център „Усмивки за Украйна“ и Фондация „Докова и Доков за бъдеще“.
За тринадесета поредна година Национална мрежа за децата организира връчването на авторитетните награди за принос към благосъстоянието на децата и семействата у нас. Целта е да се отличат институциите и организациите, които променят живота на децата в положителна посока и да се привлече общественото внимание към детските политики като се популяризират добрите примери.
Една година след създаването му от Фондация “Докова и Доков за бъдеще“ детският център е припознат като уникално място за Варненска област и подкрепено от Детският фонд на ООН – UNICEF Bulgaria.
В центъра се предоставят занимания на децата в защитена среда с цел подобряване на психологичното им състояние, развиване на тяхната емоционална интелигентност и устойчивост. Над 40 % от децата са със специални образователни потребности.

Може да ни подкрепите като гласувате онлайн за Детски Център „Усмивки за Украйна“.

Donation Account

Bank: DSK Bank
IBAN: BG31STSA93000028622777
BIC: STSABGSF

дарителска сметка

Банка: Банка ДСК
Получател: „Докова и Доков за бъдеще“
IBAN: BG31STSA93000028622777
BIC: STSABGSF