Фондация ‚,Докова и Доков за бъдеще“
стана член на Национална мрежа за децата

Фондация „Докова и Доков за бъдеще“ е новият член на Национална мрежа за децата – обединение на граждански организации и съмишленици, работещи с и за деца и семейства в цяла България. Радваме се, че имаме възможността да работим със съмишленици за каузите, които подкрепяме и за постигане на целите ни по пътя към едно по-добро бъдеще за децата на България.

Създадена през 2003 г. като свободен алианс от неправителствени организации, през 2006 г. Национална мрежа за децата  придобива статута на неправителствена организация в обществена полза. Ключовите принципи на мрежата включват насърчаването, защитата и спазването на правата на детето.

Партньорство с Национална мрежа за децата идва като естествен резултат от дейността на фондация „Докова и Доков за бъдеще“ в помощ на децата от Украйна. Вече една година Детски Център „Усмивки за Украйна“ в гр. Варна осигурява безплатни занимания за деца бежанци от Украйна в защитена среда – математика, уроци по български език, украински език, арт-терапия, рисуване, танци, йога, забавления и много игри. Грижата за децата, тяхната емоционална устойчивост и създаване на възможности за развитие са теми, по които екипът ни работи с желание и страст всеки ден.

 

statiya inside photo

По повод новото членство Ана Тинева – член на Управителния съвет на Фондация „Докова и Доков за бъдеще“, даде блиц интервю, в което разказа за историята, мисията и предизвикателствата на фондацията.

Можете да го прочетете тук: https://nmd.bg/mechtata-za-po-dobro-badesthe-zavisi-ot-malkite-ezhednevni-dejstviya/

ani tineva

Donation Account

Bank: DSK Bank
IBAN: BG31STSA93000028622777
BIC: STSABGSF

дарителска сметка

Банка: Банка ДСК
Получател: „Докова и Доков за бъдеще“
IBAN: BG31STSA93000028622777
BIC: STSABGSF