Представяме ви...

Ружа Дончева

Програмен директор

Ружа Дончева е сертифициран медиатор и магистър по право със специализация в корпоративното и търговско право. Доброволческият труд е нейна кауза вече повече от 10 години – участвала е в различни проекти за подкрепа на бесарабските българи. През 2014 г. е била част от екипа на Пристанище Варна за разчистване на последиците от опустошителното наводнение на кв. Аспарухово в гр. Варна. След началото на военните действия в Украйна и още от откриването на Бежанския център в гр. Варна през март 2022 г. участва активно в организацията на хуманитарна помощ за украинските бежанци. Във „Фондация Докова и Доков за бъдеще“ се включва като главен координатор на Детски център „Усмивки за Украйна“.

Енергията, с която работи за тази кауза е заразяваща, а перфекционизмът й – безкомпромисен. Вярва, че всичко е постижимо с труд и постоянство.

Знае, че хората, които са достатъчно луди, за да смятат, че могат да променят света, са именно тези, които го променят. Затова Ружа не пести време и усилия, а действа – смело и организирано, за да сбъдва заедно с фондацията „Докова и Доков за бъдеще“ дори и най-дръзките мечти за справедливост и светло бъдеще.  

ruja doncheva dokovi 2

запознайте се още с...

Ирина Докова, "Фондация Докова и Доков за бъдеще"

Научете повече за Ирина

ИРИНА ДОКОВА

Учредител и председател
на Управителния съвет

Владимир Доков, "Фондация Докова и Доков за бъдеще"

Научете повече за Владимир

ВЛАДИМИР ДОКОВ

Учредител и член
на Управителния съвет

Ана Тинева, "Фондация Докова и Доков за бъдеще"

Научете повече за Ана

АНА ТИНЕВА

Член на Управителния съвет

Donation Account

Bank: DSK Bank
IBAN: BG31STSA93000028622777
BIC: STSABGSF

дарителска сметка

Банка: Банка ДСК
Получател: „Докова и Доков за бъдеще“
IBAN: BG31STSA93000028622777
BIC: STSABGSF