Направи #1нещо за Любовта

Като част от своята кампанията #1нещо, посветена на предотвратяване на различните форми на насилие,  Фондация „Докова и Доков за бъдеще“ организира поредица от събития с благотворителна цел.

Каним те на един разговор на тема Направи #1нещо за Любовта – любовта към партньора, любовта към себе си, децата ти, към собствената ти свобода в рамките на здравословните взаимоотношения.

Заповядайте в Пиано Бар „Синатра“, гр. Варна на 14.12. от 18:00 , където в приятелски разговор ще разнищим  тайните за успешно партньорство, здравата и дълготрайна връзка и  за това как сексуалната хармония влияе на взаимоотношенията между партньорите.

Гост-лектори ще бъдат:

Силви Еролова – психолог, семеен констелатор и женски коуч. Автор на тренинги и обучения. Майка и любима.

Габи Петрова, д.пс.н  –  сексолог-психолог, експерт по полово възпитание, консултант по сексуални взаимоотношения, университетски лектор, автор и водещ на ТВ предаване, съпруга и майка.

Събитието е с благотворителен характер и вход от 50 лв. Събраните средства от събитието ще бъдат дарени на Кризисния център за лица и деца, пострадали от насилие в гр. Перник.

Насладете се на чаша вино и изискания вкус на организирания кетъринг от ресторант „Вила Маре“, к.к. Св. Св. Константин и Елена

Мястото е Пиано Бар „Синатра“, гр. Варна

Запазете датата 14.12.2022 г., 18:00 часа.

Donation Account

Bank: DSK Bank
IBAN: BG31STSA93000028622777
BIC: STSABGSF

дарителска сметка

Банка: Банка ДСК
IBAN: BG31STSA93000028622777
BIC: STSABGSF