UNICEF избра за свой партньор Фондация „Докова и Доков за бъдеще“

Радваме се да споделим, че детският фонд на обединените нации @UNICEFBulgaria избра за свой партньор Фондация „Докова и Доков за бъдеще“. Това е изключително висока оценка за нас и за работата на центъра във Варна в помощ на украинските деца.

В Детски център „Усмивки за Украйна“ | Дитячий центр „Посмiшки для України“ вече повече от осем месеца работим, за да предоставим на децата уютно пространство, в което те да се чувстват спокойни и в защитена среда. При нас те танцуват, играят, рисуват, развиват своята емоционална интелигентност чрез различни ролеви игри и арт терапия, упражняват се по украински език и математика, и най-вече се забавляват и намират нови приятелства.

Нашите психолози в детския център продължават да подкрепят и майките на украинските деца чрез провеждане на съвместни и индивидуални терапевтични срещи, за да успеем да помогнем в развитието на всяко дете и неговите родители в техния труден път на интеграция в чужда държава.

Благодарение на проекта, финансиран от UNICEF стартирахме уроци по български език както за по-големите деца, така и за най-малките по иновативна методология чрез игри и забавления.
Гордеем се с партньорството с УНИЦЕФ – Детският фонд на ООН, който работи в 190 държави и територии, за да отстоява правата на всяко дете. Вече 70 години УНИЦЕФ се стреми да подобри живота на децата и техните семейства. Във фондация „Докова и Доков за бъдеще“ заставаме зад правото на всяко дете да получи добро бъдеще като се стремим да предоставим системна подкрепа чрез различни каузи и проекти.

В рамките на програмата за децата организираме и осъществяваме различни празнични и фолклорни събития, на които са добре дошли всички деца от Варна.

Съвместно с UNICEF продължаваме мисията си за повече усмивки и по-добро бъдеще за всяко дете!

unicef

Donation Account

Bank: DSK Bank
IBAN: BG31STSA93000028622777
BIC: STSABGSF

дарителска сметка

Банка: Банка ДСК
Получател: „Докова и Доков за бъдеще“
IBAN: BG31STSA93000028622777
BIC: STSABGSF