Състоя се първата годишна среща на членовете на Български дарителски форум

На 18-ти януари тази година се проведе първата годишна среща на членовете на Български дарителски форум, която ознаменува началото на една обещаваща година, изпълнена с дарителска дейност и социална ангажираност. 

Участниците в срещата активно обсъдиха своите планове и приоритети за предстоящата година, като споделиха вълнуващи проекти, по които ще работят. Тази обмяна на идеи и стратегии не само подчерта ангажимента на всеки член към дарителската мисия, но също така демонстрира силата на колективните усилия в подкрепа на обществените каузи. 

Особено вдъхновяващ беше моментът на споделяне на успешни дарителски инициативи и практики. Тези истории за успех не само мотивират, но и служат като примери за ефективно въздействие и позитивна промяна в обществото.

Изразяваме нашата дълбока благодарност към Български дарителски форум за създаването на тази платформа, която не само спомага за изграждането на капацитет сред своите членове, но и играе ключова роля в развитието и утвърждаването на дарителската култура в България. Вашата работа е жизненоважна за създаването на по-силно и свързано общество. 

story 3

Donation Account

Bank: DSK Bank
IBAN: BG31STSA93000028622777
BIC: STSABGSF

дарителска сметка

Банка: Банка ДСК
Получател: „Докова и Доков за бъдеще“
IBAN: BG31STSA93000028622777
BIC: STSABGSF