Ирина Докова - Бизнес жена на годината в категория социална отговорност

Председателят на Фондация „Докова и Доков за бъдеще“ Ирина Докова е отличена като бизнес жена на годината в категория Социална отговорност. Мрежата за женско предприемачество „Бизнес на високи токчета“ ежегодно организира официална церемония по връчване на наградите „Златно токче – бизнес жена на годината“, посветени на личните постижения, на това, в което влага една жена своята енергия и ценно време – бизнесът, дейността, професионалните постижения.

На церемонията в Hayatt Regency Hotel на 26.02.2023 бяха отличени талантливи и всеотдайни жени предприемачи, които не само управляват успешен бизнес, но и в много случаи  жонглират с нуждите на своите семейства. 

От Дамски клуб „Бизнес на високи токчета“ признават постиженията на тези жени в широк спектър от бизнес категории, като ги възнаграждават за тяхната упоритост, постоянство, иновативност и предприемачески дух.

Ирина Докова - Бизнес жена на годината в категория социална отговорност

„Благодаря за тази специална награда! Това е оценка за работата на целия екип, с който творим добро. Доброто има нужда да бъде подкрепяно насърчавано и развивано и аз съм щастлива, че ние правим точно това.“

zlatno tokche2

Ирина Докова е учредител и председател на управителния съвет на фондация „Докова и Доков за бъдеще“. Учредяването на фондацията е естествен резултат на призванието й да помага на нуждаещите се жени и деца. Нейната най-голяма страст е благотворителната дейност, която развива, а каузата, за която дава сърце и душа е борбата с домашното насилие.

Наградата беше връчена от адв. Биляна Тончева и е признание за благотворителната дейността на Ирина Докова, участието и подкрепата в различни каузи и социални значими инициативи и идва само една година след основаването на организацията. Една година, в която слоганът на фондацията „Променяме съдби. Сбъдваме мечти“ се превръща в действителност неведнъж.

Donation Account

Bank: DSK Bank
IBAN: BG31STSA93000028622777
BIC: STSABGSF

дарителска сметка

Банка: Банка ДСК
Получател: „Докова и Доков за бъдеще“
IBAN: BG31STSA93000028622777
BIC: STSABGSF