Фондация “Докова и Доков за бъдеще” направи дарение зa децата и техните семейства, пострадали в наводненията!

Фондация “Докова и Доков за бъдеще” активно се ангажира с една изключително важна и сърцатата кауза, инициирана от “Национална мрежа за децата“. Нашият екип осъзнава значимостта на дарителските инициативи и именно поради тази причина решихме да предоставим средства в размер на 4 000 лева за специалната дарителска кампания “Да спасим 15 септември за децата в Царево и околността!”.

В последните дни, сърцата и усилията ни бяха интензивно насочени към децата и семействата от потопените села Кости и Бродилово, които са в близост до Царево. Нашата цел е да осигурим надежда и подкрепа там, където има най-голяма нужда. Тези семейства преживяха изключително трудни моменти, изправени пред разрушените си домове и неотложната необходимост от помощ за възстановяване на своите жилища. Това тежко събитие се случи точно преди 15-ти септември, когато основен разход за родителите беше осигуряването на всичко нужно за началото на учебната година.

Ние от Фондация “Докова и Доков за бъдеще” искаме да подчертаем, че в такива моменти на изпитания и предизвикателства, можем да се справим само и единствено чрез обединение, съпричастност и солидарност.

Стига да искаме можем да построим светло и благоприятно бъдеще за всички!

dokov dokova instagram story

Donation Account

Bank: DSK Bank
IBAN: BG31STSA93000028622777
BIC: STSABGSF

дарителска сметка

Банка: Банка ДСК
Получател: „Докова и Доков за бъдеще“
IBAN: BG31STSA93000028622777
BIC: STSABGSF