Център за детско развитие "Таланти"

Център за детско развитие "Таланти"

разгръщаме таланта, създаваме бъдеще

С гордост обявяваме нашата най-нова инициатива: един проект, създаден с много любов към децата. Откриваме Център за детско развитие “Таланти”!
Центърът е посветен на подкрепата и развитието на млади таланти в областите на шахмата, изкуството и музиката и предлага уникална възможност за обучение под ръководството на висококвалифицирани преподаватели и специалисти напълно безплатно.

5 3

Мисия и цели

Да сбъдваме мечти. Да развиваме таланти.
Да създаваме бъдеще, където всяко дете намира своя път към успеха.

talanti brand 2
aleksandar konstantinov

инж. Александър Константинов

Александър Константинов е преподавател с богат педагогически опит, чиито ученици редовно печелят медали и са лауреати на множество конкурси, фестивали и форуми.

Международен асистент - треньор по шахмат, наследник на великата школа на големия майстор на спорта Теодоси Константинов. Алекс е и музикален педагог, участвал е в над 30 международни майсторски класа. Специализира в областта на звука, инструментознанието и акустиката.

Александър Константинов се ангажира да предаде своите знания и страст към децата на център "Таланти" чрез педагогически опит и задълбочено преподаване на шахматната наука и музикалното изкуство.
new piano chess

Развитие на умения и знания в областта на шахмата и музиката

Център "Таланти" има за цел да предостави на деца до 18 години възможността да развиват своите умения и знания в областта на шахмата и музиката в подкрепяща и стимулираща среда.

Стартираме с обучението по шахмат в малки групи и индивидуално обучение по пиано, финансирани изцяло от Фондация "Докова и Доков за бъдеще". Индивидуалният подход към всеки ученик е важен за нас и за развитието на таланта, знанията и мотивацията.

Обученията са безплатни, на тримесечни модули и право да се включат в тях имат деца, преминали успешно конкурса през март и април 2024.

Предимства

Център за детско развитие “Таланти” е оборудван с уникални рояли C.Bachshein, което дава възможност на участниците в обучението да се докоснат до висок клас инструменти. Привилегията да свириш на C.Bachshein издига уменията, изпълненията и звученето на едно по-високо ниво.

Адрес

гр. София 1618, ж.к. Бъкстон, ул. Юнашка песен 11

1

EU logo
MVR Logo shadow

Фондация „Докова и Доков за бъдеще“ с финансовата подкрепа на Дирекция „Международни проекти“ към Министерството на вътрешните работи подпомогна над 600 украински деца и техните родители по проект HOME/2022/AMIF/AG/EMAS/TF1/BG/0009 „Подкрепа за първоначален прием на лица, разселени от Украйна“.

Сключеното споразумение е за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ от Дирекция „Международни проекти“ към Министерство на вътрешните работи, на стойност 62161.12 лв. и е финансирано от Европейския съюз.

Нашите постижения

Младите таланти печелят купи и медали преди лятната ваканция

В събота за нашите таланти организирахме вътрешна OPEN олимпиада по шахмат. Победителят Атанас Грънчаров се представи забележително и отнесе купата вкъщи с широка усмивка!

С гордост споделяме победите на децата от Център за детско развитие „Таланти“

С гордост споделяме победите на децата от Център за детско развитие „Таланти“ Дарина Иванова Поздравления на нашата шампионка Дарина Иванова за отличното ѝ представяне на турнира по шахмат “Милениум” в…

Резултати от конкурс за таланти

Резултати от конкурс за таланти 28 талантливи деца ще се обучават в център за детско развитие „Таланти“. Кандидатите, преминали успешно конкурса, вече са определени и всеки един от тях, съответно…

Конкурс

Център за детско развитие “Таланти” предлага безплатни обучения за деца с изявен интерес в областта на шаха или музиката. За да се гарантира, че участниците имат реална заинтересованост и сериозно отношение към тези дейности, център “Таланти” обявява конкурс за подбор от 10:00 до 12:00 часа. на следните дати:

30, 31 март
 6, 7, 13, 14 ,20, 21 април

Необходимо е предварително записване за участие в конкурса.

Donation Account

Bank: DSK Bank
IBAN: BG31STSA93000028622777
BIC: STSABGSF

дарителска сметка

Банка: Банка ДСК
Получател: „Докова и Доков за бъдеще“
IBAN: BG31STSA93000028622777
BIC: STSABGSF